Motivational Speaker

Mindful met Sylvia

Als het leven je tegenzit

Mijn verhaal

Deze pagina is onder constructie. Binnenkort meer.

Over mij

Ik ben Sylvia van Zweeden Niemantsverdriet (’83) en mijn eerste ervaring met mindfulness was in 2011 na een ingrijpende rugoperatie. Mijn leven stond op zijn kop en ik wilde heel graag weer worden zoals ik voor de operatie was. Uiteraard lukte dit niet en ik wist niet goed hoe ik hier mee om moest gaan. Ook merkte ik dat het vooral heel druk in mijn hoofd was, wat weer effect had op de chronische pijn die ik inmiddels had. De eenvoud van mindfulness raakte me: het accepteren van dat wat er is, terwijl dat ook meteen het moeilijkste is om te doen.

Het kritische stemmetje in mijn hoofd heeft plaats gemaakt voor een vriendelijkere variant, ik kan beter omgaan met de hectiek van de dag (zeker nu als moeder van een peuter) en voel me niet meer uit het veld geslagen als iets een keer tegen zit. Dit gun ik jou ook!

Als trainer ben ik praktisch, integer, betrokken, down-to-earth, direct en met een beetje humor op zijn tijd. De mindfulness training is niet gemakkelijk en iets wat je er even bij doet. Je zult jezelf ook vast een keer tegen gaan komen. Ik ben er om je hierin te begeleiden en je te laten zien dat mindfulness niet iets zweverigs of geitenwollensokken is, maar een bijzondere manier van omgaan met wat er op ons afkomt. Niet alleen met de stress, maar ook met de leuke dingen van het leven.

Sylvia van Zweeden Niemantsverdriet