1:1 traject met Sylvia

Individueel mindfulness traject

Ervaar meer rust, minder stress en meer plezier in je leven

We willen het allemaal:

Een mooie carrière, de perfecte partner / ouder / vriend(in) / (klein)kind / collega / ondernemer zijn, er leuk uitzien, een gezonde en duurzame lifestyle, een schoon huis sporten én er een leuk sociaal leven op nahouden. Je to-do lijst wordt met de dag langer en echt tijd voor jezelf is er eigenlijk niet. Je staat altijd aan, het is druk in je hoofd en je wilt alle ballen hoog houden. Herkenbaar? I feel you! Je bent zeker niet de enige, maar op de langere termijn is dit niet gezond en ligt een burn-out op de loer.

Om in te spelen op dit drukke bestaan heb ik een individueel mindfulness traject ontwikkeld. In acht flexibel in te plannen sessies van zo’n 75 minuten, verspreid over drie maanden, doorlopen we samen (live of online via Zoom) het wetenschappelijk onderbouwde MBSR* programma, waarin jouw persoonlijk wensen en behoeften centraal staan.

Zo komen we er samen achter wat nu echt belangrijk voor je is en waar jij je energie en aandacht aan wilt besteden. Je leert beter naar je gevoel luisteren en ervaart meer innerlijke rust. Je slaapt beter en bent mentaal sterker, waardoor het minder moeite kost om al die ballen hoog te houden én je tijd voor jezelf weer een prioriteit maakt. 

*Mindfulness Based Stress Reduction

Sylvia van Zweeden

You can’t stop the waves, but you can learn how to surf  

~ Jon Kabat Zinn

Meer rust en balans door een Gepersonaliseerd Mindfulness Traject

Voel je dat het tijd is voor verandering in je leven, maar weet je niet hoe?

We leven in hectische tijden waarin veel van ons gevraagd wordt. Op het werk is het druk, je gezinsleven kan soms best pittig zijn en de sociale druk neemt ook weer toe nu de lockdown over is en we weer mogen. De balans kan dan een beetje zoek zijn en om overeind te blijven moet je bepaalde keuzes maken. Alleen is keuzes maken als je stress hebt niet zo makkelijk.

Stress zorgt ervoor dat je je focus maar op één ding tegelijk kan houden. Dit is fijn als je moet presteren, maar als de stress constant aanwezig is kost het niet alleen veel energie, het is ook nog eens heel ongezond.

 

Waarom een individueel traject?

Jouw wensen en behoeften staan centraal

Je hebt een druk leven en geen tijd, energie of zin om een mindfulnesstraining in een groep te volgen. Daarom is een individueel traject interessant voor jou. Kortere sessies die flexibel in te plannen zijn, waarbij we specifiek ingaan op jouw wensen en behoeftes zodat we echt dié knelpunten aan kunnen pakken waar jij het meeste aan hebt.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode

Ik bied je een nuchtere training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat mindfulness tot één van de meest effectieve instrumenten behoort met betrekking tot stressreductie en leer je hoe je op een nieuwe, bewustere manier balans kunt houden tussen je werk en privéleven.

Wat we gaan doen

Het traject bestaat uit acht sessies van 75 minuten die flexibel in te plannen zijn over een periode van 3 maanden. Door verschillende aandachts- en concentratieoefeningen, bewegingsoefeningen en inzichtsoefeningen leer je waar jouw valkuilen liggen en wat je hieraan kunt doen. Daarnaast ontvang je een praktisch werkboek en begeleide oefeningen op mp3 waarmee je thuis ongeveer 30 minuten per dag kunt oefenen. Hierdoor word je steeds bewuster, ga je patronen herkennen en leer je nieuw gedrag aan waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Past een individueel traject bij mij?

Twijfel je nog of een individueel 1:1 mindfulnesstraining
bij je past? Hiernaast vind je de voordelen op een rij. 
Het je nog vragen neem dan gerust contact met me op.

Starten wanneer jij wilt

In tegenstelling tot een groepstraject kun je bij een 1:1 traject starten wanneer het jou uitkomt (en het past in mijn agenda natuurlijk). Je hoeft dus niet te wachten op een groep en kunt gelijk aan de slag met mindfulness. 

Sessies inplannen wanneer het jou uitkomt

Met een individueel 1:1 traject kunnen we de sessies flexibel inplannen wanneer het het beste in jouw agenda past. De ene week kan dat dus op een andere dag of tijdstip zijn dan de sessie ervoor. 

Jij staat centraal

Jij staat centraal en het hele traject gaat over jouw leven en hoe mindfulness hierin jou kan helpen. Door 1:1 te werken kunnen we veel dieper op jouw wensen en behoeften ingaan dan bij in een groepstraject.

Ik ben er voor je. Ik leid je, ik begeleid je. We doen dit samen en ik ben tussen de sessies door ook bereikbaar voor hulp, voor vragen of gewoon om inzichten te delen. 

Wat je allemaal krijgt
  • Vrijblijvend (gratis) intake gesprek
  • 8 1:1 sessies van +/- 75 minuten, flexibel in te plannen binnen drie maanden. De sessies kunnen zowel online via Zoom als fysiek op locatie in Zeeland (of een combinatie van online en fysiek)
  • Een afrondend gesprek na drie maanden
  • Een inspirerend werkboek
  • Alle oefeningen op MP3 of MP4 formaat zodat je altijd en overal kunt oefenen
  • Tussen de sessies door support via de mail of whatsapp
Werkgever betaald of vergoeding zorgverzekeraar

Een individueel 1-op-1 mindfulness traject wordt in bijna alle gevallen betaald door je werkgever. Informeer hiernaar bij je (HR) manager. Als je het prettig vindt kan ik dit ook voor je doen. 

Heb je geen werkgever of is het persoonlijk opleidingsbudget voor dit jaar al op dan wordt dit traject door steeds meer ziektekostenverzekeraars deels of geheel vergoed. Dit kun je checken bij zorgwijzer.nl 

 

Waarom kiezen voor mij?

Geen standaard mindfulnesstrainer

Mindfulness in je leven brengen zorgt ervoor dat je beter in staat kunt zijn om los te laten wat niet (meer) belangrijk is, om betere keuzes voor jezelf te maken en vriendelijker te zijn voor jezelf.

Altijd maar mindful zijn is niet makkelijk en vergt oefening, maar ik ben ook van mening dat juist door die elementen uit de methode te pakken die voor jou werken, je zonder elke dag te oefenen toch van de voordelen kunt genieten. Ik help je hierbij.

Ik ben praktisch ingesteld, betrokken, down-to-earth, direct en met een beetje humor waar dat kan.

Daarbij heb ik een achtergrond in HRM en Marketing. Verder ben ik ondernemer geweest in projectmanagement en in de creatieve sector. Hierdoor heb ik geleerd de vinger snel op de zere plek te leggen en dus de juiste oefeningen en informatie specifiek aan te kunnen passen op jouw situatie, wensen en behoeften.

Zo leer je wat werkt voor jou en waar je dus de rest van je leven profijt van zult hebben.

Hoe het werkt

Boek een intake gesprek

Met een gratis en vrijblijvend intake gesprek via Zoom (of op locatie in Vlissingen/Zeeland) maken we kennis en bespreken we wat jouw wensen en behoeften zijn. Jij en jouw leven staan namelijk centraal in dit traject.

Daarna vertel ik je meer over hoe het traject er uit kan gaan zien en bespreken we de praktische zaken. 

Na het gesprek kun je beslissen of een individueel 1-op-1 traject op dit moment bij je past. 

i

Offerte

Gaan we aan de slag? Top! Dan stel ik een offerte op voor je werkgever. In het kader van het verlagen van ziekteverzuim en je persoonlijk opleidingsbudget betaald in bijna alle gevallen je werkgever dit individuele traject.

Mocht je geen werkgever hebben: steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (geheel of gedeeltelijk) een mindfulness traject. Dit kun je checken via zorgwijzer.nl

Aan de slag!

Een GO! van je werkgever? Dan gaan we de sessies inplannen. We kunnen de sessies live of via Zoom doen.

Ook ontvang je een praktisch en leerzaam werkboek. Per sessie ontvang je ook de begeleide oefeningen op MP3 formaat zodat je ze overal terug kunt luisteren.

Tussen de sessies door kun je via de mail of whatsapp bij mij terecht voor vragen of om inzichten te delen.

Heb je nog vragen?

7 + 5 =