Selecteer een pagina

Het is nu ongeveer 9 maanden geleden dat ik Keep Moving Forward als onderneming uitschreef uit het Kamer van Koophandel register. Als mensen nu aan mij vragen: ‘En, wat doe jij in het dagelijks leven?’ -Wat ik overigens een kutvraag vind omdat dat vaak een van de eerste vragen is die gesteld wordt; Alsof wat ik in het dagelijks leven doe definieert wie ik ben. Maar dat is een hele andere discussie.-
Antwoord ik nu met: Ik heb een sabbatical en schrijf aan mijn eerste boek.

Dit antwoord verwachten de meeste mensen niet en vaak heb ik dan de leukste gesprekken over het leven, keuzes, passies en doen waar je blij van wordt.

Zoals je nu misschien al wel weet heeft het best een tijdje geduurd voordat ik kon accepteren dat ik ook zonder werk er toe doe. Daarom voelde ik me extra vereerd toen ik een paar weken geleden deze mail van Patty Golsteijn ontving:

Hi Sylvia,
Er is iets dat ik al héél lang wil doen en nu ga ik er ook voor. Ik wil heel graag ALLE mensen die ik onwijs inspirerend vind samenbrengen in één project: 21 x Cut The Crap. De 21 meest waanzinnige mensen die met de rest van Nederland en België delen welke keuzes zij hebben gemaakt en hoe dat invloed heeft gehad op hun werk en/of leven.
Jij bent voor mij 1 van die 21 mensen die invloed heeft gehad op mijn leven. Pff, wat hebben wij al veel gedeeld met elkaar. -Patty

Whatttt?? Hoe cool is dit!? Een webserie waarin ze 21 ontzettend inspirerende ondernemende, nationale en internationale helden interviewt zoals o.a. Chris Gillebeau (mijn persoonlijke favoriet), Paul Jarvis, Nils Roemen, Marcel van Driel, Esther Jacobs, Frank Hartman, Marieke van Dam, Michèle Sparreboom en Simone Levie. En ik sta gewoon ook in dit rijtje!

10 september om 12 uur ben ik aan de beurt. Als je je (gratis) inschrijft via http://pattygolsteijn.nl/21x krijg je toegang tot de interviews (die je ook later kunt terugkijken) met bijzonder veel inspiratie, tips, tricks en een kijkje in het leven van al deze bijzondere mensen.

Dus ben je benieuwd naar de keuzes die ik heb gemaakt, the crap die ik heb verbannen uit mijn leven? Dan zou ik zeker kijken als ik jou was 😉 Ik ga in ieder geval met veel interesse de interviews van de andere toppers bekijken!