Coaching

In een paar gesprekken meer richting in je leven

Ook als het even tegenzit

Een frisse blik

In je leven heb je soms periodes dat het allemaal niet zo lekker loopt. Je moet veel ballen in de lucht houden en dat kost veel energie. Je slaapt slechter omdat je veel aan het piekeren bent, je voelt je opgejaagd en loopt zowel privé als op je werk op je tandvlees. Je weet dat je dit niet heel lang meer volhoudt en je weet ook best hoe het eigenlijk anders zou moeten, maar het lukt je niet om die veranderingen blijvend door te voeren.

Een frisse blik kan dan helpen. Iemand die met je meekijkt naar hoe het ook anders kan. Welke stappen er gezet kunnen worden en hoe je het behapbaar kunt houden. Iemand die je gewoon weer even op weg helpt, een duwtje in de goede richting geeft, want daarna kun je het ook prima zelf weer.

Omdat een heel traject niet altijd nodig is bied ik ook losse coachingsgesprekken aan van max. een uur per keer waarin we de dingen kunnen bespreken waar jij op dat moment hulp bij kan gebruiken. Samen kijken we daarna of een vervolggesprek nodig is of niet.

Heb je interesse of wil je vrijblijvend een keer kennis met mij maken, stuur me dan een e-mail op sylvia @ keepmovingforward.nl

Dit was ver uit de beste investering in mezelf van dit jaar! Dankjewel!

Robin T.

Ik wist van mezelf dat ik nogal streng voor mezelf was. En natuurlijk erg perfectionistisch. Ik liep op bepaalde punten steeds vast en daar was ik echt klaar mee. Sylvia heeft mij in 3 gesprekken meer nieuwe inzichten en praktische tips gegeven waar ik meer aan heb dan de jarenlange therapie die ik daarvoor gevolgd heb. Haar uitspraak: “Buiten de lijntjes is meer ruimte” gebruik ik nog dagelijks om mezelf er aan te herinneren dat ik vooral zelf diegene ben die in ‘zo hoort het’ hokjes denkt, terwijl niemand dit vindt of van mij verwacht. Dit geeft lucht en ruimte en daar ben ik Sylvia heel dankbaar voor!

Naomi J.