Bedrijfstrajecten

Mentaal fit op de werkvloer en in teams

Incompany Mentaal Fit bedrijfstrainingen

Steeds meer organisaties zien het belang in van het verbeteren en behouden van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Mentaal fitte medewerkers ervaren minder werkdruk, hebben minder last stressklachten, zijn minder vaak ziek én hebben een betere onderlinge communicatie.

In het speciaal op maat gemaakte trainingstraject krijgen de deelnemers meer inzicht in de manier waarop ze met zichzelf omgaan. Ze leren afstand te nemen van gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar hun lichaam.

Daarnaast krijgen ze volop handvaten aangereikt om hun mentale conditie te verbeteren en  mindfulness in hun dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, maar met deskundigheid en wetenschappelijk onderbouwt.

 

  • Deze op maat gemaakte training is voor organisaties die werk willen maken van duurzame inzetbaarheid en mentale veerkracht voor hun medewerkers doormiddel van een methode die tastbare resultaten oplevert.
  • De mindfulness based stress reduction methode is evidence-based op basis van decennialang onderzoek.
  • Door mijn HR achtergrond en coachingspraktijk voor ondernemers heb ik veel kennis en ervaring met organisaties, teambuilding en stressmanagement.
  • Gedurende een periode van 8 weken plannen we een wekelijkse sessie van max 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers). Per groep kunnen er 10 tot 12 medewerkers meedoen. De sessies kunnen zowel online als op locatie gegeven worden.
  • Deze training is ook individueel (en evt online) te volgen voor medewerkers. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk 1:1 traject
  • De trainingssessies bestaan uit een passende combinatie van theorie en ervaringsgericht leren. De deelnemers ontvangen een praktisch werkboek en audiobestanden waarmee ze zelf tussen de sessies door kunnen oefenen.
  • Medewerkers bouwen aan meer zelfinzicht en zelfvertrouwen waar ze ook in hun privéleven van kunnen profiteren.
  • Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via sylvia@ keepmovingforward.nl of klik hier voor het contactformulier. Ik streef er naar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
Sylvia van Zweeden Niemantsverdriet

Over de trainer

Om eerlijk te zijn ben ik geen standaard mindfulnesstrainer. Het klassieke mindfulness trainingsprogramma is strak omlijnt en een bijzonder effectieve groepstraining. Echter is hij wel erg algemeen en vraagt een bedrijfstraject voor mentaal fitte medewerkers net een andere aanpak en werkwijze. Stressreductie, onderlinge communicatie en teambuilding staan centraal in mijn trainingen en per organisatie aan te passen op de behoefte, organisatiecultuur en manier van werken van het deelnemende team of afdeling.

“Almost everything wil work again if you unplug it for a few minutes, including you!”

 

Mijn kennis en ervaring op het gebied van HR en ondernemerschap maken dat ik maatwerk van hoge kwaliteit kan leveren en jullie kan leren om juist die elementen vanuit de mindfulness methode toe te passen op de werkvloer, maar ook privé,  waar echt behoefte aan is. De eerste stap is dus altijd een kennismakingsgesprek waarin we in gaan op de wensen en behoeften rondom het team of de deelnemers en hoe de training hierop aangepast kan worden. Daarna maak ik een opzet en bespreken we dit zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en de sessies ingepland kunnen worden. Ik bied deze vorm van trainen aan in groepsverband en als persoonlijk en individueel 1:1 traject.

Voor meer informatie over mij:
linkedin.com/in/sylvianiemantsverdriet

Meer informatie of contact opnemen?